奥鹏作业答案-谋学网

 找回密码
 会员注册

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

手机验证码便捷登录

VIP会员,3年作业免费下 !奥鹏作业,奥鹏毕业论文检测新手作业下载教程,充值问题没有找到答案,请在此处留言!
2019年04月最新全国统考资料投诉建议,加盟合作!点击这里给我发消息 点击这里给我发消息
奥鹏课程积分软件(ver:3.1)
查看: 172|回复: 2

东财19春学期《大学英语2》期末考核作业

[复制链接]
发表于 2019-5-8 10:26:52 | 显示全部楼层 |阅读模式
谋学网
东财19春学期《大学英语2》期末考核作业-0001
试卷总分:100    得分:0
一、 单选题 (共 20 道试题,共 60 分)
1.When hosts place dishes on the table, they will arrange the main course at the center with the other dishes _____ placed around them.
A.evenly
B.even
C.odd
D.oddly
正确答案:A


2.My watch is not working. ________? It's ten past eleven.
A.What time is it
B.What's the time
C.What time is it by your watch
D.What is time by your watch
正确答案:C


3.Today, many cultures divide music _____ art music and music of the people.
A.from
B.into
C.over
D.beneath
正确答案:B


4.My mother was relieved that her son would be satisfied with his performance so he wouldn't do another one, at least for her _____.
A.sake
B.lake
C.make
D.wake
正确答案:A


5.She used _____ all her clothes there.
A.buy
B.to buying
C.buying
D.to buy
正确答案


6.My I have two ______ instead of beans, please?
A.corn's ear
B.corn ears
C.ear of corns
D.ears of corn
正确答案:


7.Maria: Morley, where are the cookies. Don't tell me you ate them all! Morley: Yes, I did. _________ .
A.I couldn't bear it
B.They were too good to eat
C.I couldn't help it
D.They were good to eat
正确答案:


8.Operator: ______, May I help you? Bill: I'd like to set up a telephone service, please.
A.Speaking
B.Hey
C.I'm John Smith
D.Pacific Bell
正确答案:


9.Throughout their history, Americans have been people _____ the move.
A.in
B.on
C.to
D.with
正确答案:


10.Jackson: What's there to do at night? Clerk: There are clubs, concerts, plays, and so on._______!
A.You make it
B.You name it
C.You find it
D.You manage it
正确答案:


11.Desk Clerk:Good afternoon,Holiday Inn. Customer:Hello,I'd like to book a double room for the nights of 23rd and 24th please. Desk Clerk:______
A.What's the matter?
B.Just a minute, please.
C.What can I do for you?
D.Can I help you?
正确答案:


12.Receptionist: Can I help you? Customer: ______. Where do I pay my fees?
A.As you please
B.Yes, please
C.Thank you
D.Yes, you can
正确答案:


13.Nicholas: Hello. May I speak to Tom? Tom: ______
A.Sorry, the number is engaged. Will you hold?
B.Hello. Who're you, please?
C.Hello. Thank you for calling.
D.Yes, speaking.
正确答案:


14.—It's very kind of you to help me with my English. —________.
A.Never mind
B.Not at all
C.That's all right
D.You're so welcome
正确答案:


15. Do not express shock for what you hear ______ matter how shocking it might seem.
A.not
B.never
C.no
D.none
正确答案:


16.If you had taken the medicine yesterday, you _____ much better now.
A.must have felt
B.might have felt
C.would have felt
D.would feel
正确答案:


17.We're _____ to hand in our homework next week.
A.proposed
B.supposed
C.opposed
D.imposed
正确答案:B


18.Student A:I feel sick. Student B:______ Student A:I'm not sure, but I have got a bad headache.
A.I'm sorry to hear that.
B.How are you feeling now?
C.How long have you been sick?
D.Do you have a temperature?
正确答案:


19.His long ______ raised fears about his safety.
A.absent
B.absentee
C.absenting
D.absence
正确答案:


20.Daddy was in a _____ for several days.
A.drama
B.coma
C.soma
D.tome
正确答案:


二、 阅读理解 (共 2 道试题,共 30 分)
1.The Smokey Bear(护林熊) fire prevention program has resulted in a savings of $20 billion on all federal(联邦的), state and private forested land(私有林地). In 1941, 208,000 forest fires burned 30 million acres, while in 1981, fewer than 165,000 fires burned about three million acres. While forest usage has increased, the proportion(比例) of human-caused fires has remained stable; people still cause nine out of ten forest fires. But the biggest cause of fires is arson(纵火), accounting for(引起) 34 percent of forest fires in 1981.
(1).According to the passage, use of forested land has ____.
A.been privatized
B.decreased
C.stabilized
D.risen
(2).According to the passage, in 1941 forest fires burned ____.
A.less acres than in 1981
B.20 million acres more than in 1981
C.ten times as many acres as in 1981
D.3 million acres
(3).According to the passage, the number of human-caused fires ____.
A.is the same as the arson cases
B.has remained the same proportionately
C.accounts for 34 per cent of forest fires
D.has increased
(4).According to the passage, which of the following statements is true?
A.Nine out of ten fires are caused by arsonists.
B.There are more forest fires now than before.
C.The Smokey Bear program has saved the nation a lot of money.
D.People do not use the forests as much as they did in the past.
(5).It may be inferred from the passage that ____.
A.fewer people are using the forests
B.the majority of fires are caused by humans
C.more acres are destroyed by fire each year
D.arson is increasing every year



2.The origins(起源) of baseball probably stretch back to 1839 when Abner Doubleday, a civil engineering student, laid out a diamond-shaped field at Cooperstown, New York, and attempted to standardize(使标准化) the rules governing the playing of such games as town ball and four old cat, the ancestors(祖先) of baseball. By the end of the Civil War, interest in the game had grown rapidly. Over 200 teams or clubs existed, some of which toured the country playing rivals; they belonged to a national association of "Baseball Players" that had proclaimed(宣布) a set of standard rules. These teams were amateurs(业余爱好者) or semi-professionals, but as the game waxed in popularity, it offered opportunities for profit, and the first professional team, the Cincinnati Red Stockings, appeared in 1869. Other cities soon fielded professional teams, and in 1876 the present National League was organized chiefly by Albert Spalding. Soon a rival league appeared, the American Association. Competition between the two was intense, and in 1883 they played a post-season(季后赛) contest, the first "world's series". The American Association eventually collapsed, but in 1900 the American League was organized.
(1).According to the passage, baseball originated in 1839 because ____.
A.civil engineering students became interested in playing games
B.Abner Doubleday invented a special diamond-shaped pitch
C.the old games died out and a new one was needed
D.the rules of earlier games were amalgamated(合并) and regularized
(2).What was different about "Baseball Players" compared with earlier players?
A.They played by agreed rules.
B.They were not professional
C.They belonged to many clubs
D.They travelled widely.
(3).According to the passage, the Cincinnati Red Stockings were formed in 1869 ____.
A.because baseball had become more popular by then
B.to produce a means of making money
C.to enable the amateur players to become professional
D.so that the public had the opportunity to profit from a professional team
(4).From the passage, we understand that the National League was formed in 1876 to ____.
A.authorize amateur and professional teams to combine
B.enable more professional teams to be set up
C.reorganize the professional teams
D.to provide a governing authority for baseball
(5).According to the passage, at the turn of the century the only remaining baseball organizations were ____.
A.the American Association
B.the American Association and the American League
C.the American League
D.the American League and the National League


三、 完型填空 (共 1 道试题,共 10 分)
1. Ahhh, summer. Time to relax. You cannot have complete rest if you ##it too seriously. But taking vacations seriously is exactly##we Americans seem to do. In the same way our kids' free time is now packed with activities, we adults have turned vacations into "active leisure." Anytime you try very hard to relax, that's active leisure. Our vacations##with an agenda, a purpose. We're visiting family, attending weddings, going camping, and making sure we ride that roller coaster-no matter how long the line is. We Americans are so active in our leisure##we commonly complain we need a vacation from our vacations. We leave home##; we come back exhausted. That's why many of us have decided not to go. Americans are##a few vacation days (14 days, on average) compared with other developed countries, but ironically, we don't even use them. The average American will leave four vacation days on the table this year, which adds up to a total 574 million days of##vacation. Our relationship to relaxation seems contradictory. We spend more money than anyone else in the world on leisure-fully one-##of our income-and yet at the same time we are No. 1 in the world at not taking vacations. One of the top reasons given for not taking a vacation is that it's too much extra work. We have to get##of our work in order to leave, and then we have to catch up on our work upon our return. The longer the vacation we take, the bigger the stumbling blocks appear. So only 14% of Americans will take a vacation two weeks or longer this summer. Bottom line: it's simply become too stressful to relax. We Americans take our time off so seriously that you can now get a Ph.D. in leisure studies at Penn State and 17 other famous universities. That's right-a doctorate, not just a bachelor's. It's such an up-and-coming field in academe that there is an actual shortage of##educators. We don't have enough people to teach leisure. I am tempted to make a joke about this, but I don't want to get the wrath of the leisure scientists. They'll beat me up with chairs.
(1).
A.take
B.bake
C.cake
D.make
(2).
A.which
B.that
C.what
D.this
(3).
A.go
B.leave
C.arrive
D.come
(4).
A.this
B.that
C.these
D.those
(5).
A.tired
B.tiring
C.tires
D.tire
(6).
A.give
B.giving
C.given
D.gave
(7).
A.taken
B.untaken
C.take
D.took
(8).
A.three
B.third
C.thirds
D.thirty
(9).
A.out
B.ahead
C.rid
D.clear
(10).
A.qualified
B.qualify
C.qualification
D.qualifies

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?会员注册

x
奥鹏作业答案,奥鹏在线作业答案
发表于 2019-5-8 10:27:01 | 显示全部楼层
奥鹏作业答案,奥鹏在线作业答案
回复 支持 反对

使用道具 举报

发表于 2019-5-8 10:55:16 | 显示全部楼层
奥鹏作业答案,奥鹏在线作业答案
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 会员注册

本版积分规则

投诉建议
 
 
客服一
客服二
客服三
客服四
点这里给我发消息
点这里给我发消息
谋学网奥鹏同学群2
微信客服扫一扫
快速回复 返回顶部 返回列表