奥鹏作业答案-谋学网

 找回密码
 会员注册

QQ登录

只需一步,快速开始

手机号码,快捷登录

VIP会员,3年作业免费下 !奥鹏作业,奥鹏毕业论文检测新手作业下载教程,充值问题没有找到答案,请在此处留言!
2019年09月最新全国统考资料投诉建议,加盟合作!点击这里给我发消息 点击这里给我发消息
奥鹏课程积分软件(ver:3.1)
查看: 3063|回复: 0

北航2011年春季《大学英语预备级1》复习题

[复制链接]
发表于 2011-7-5 19:59:47 | 显示全部楼层 |阅读模式
谋学网
BH大学英语预备级1
单选题(共49题,共0分)
1.(0分) 【SN:49664】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
A good conversationalist is popular anywhere, so conversation is an art worth        .
A、study
B、being studied
C、to be studied
D、studying
正确答案:D
2.(0分) 【SN:49667】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Charles Dickens __________ many wonderful characters in his novels.
A、invented
B、discovered
C、uncovered
D、created
正确答案:D
3.(0分) 【SN:49672】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Hardly _______ sat down when the telephone rang.
A、did I
B、had I
C、I
D、have I
正确答案:B
4.(0分) 【SN:49676】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
He was very rude to the customs officer, __________ of course made things even worse.
A、who
B、whom
C、what
D、which
正确答案:D
5.(0分) 【SN:49679】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
I would have joined him in a picnic, but I __________ his company
A、will not like
B、don't like
C、had not liked
D、might not like
正确答案:B
6.(0分) 【SN:49683】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
In fact, I would rather have left for the countryside __________ at home.
A、by staying
B、than staying
C、than to stay
D、than have stayed
正确答案:D
7.(0分) 【SN:49686】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
It is not good to speak        of one’s country or call it “unworthy”.
A、badly
B、bad
C、bed
D、bid
正确答案:A
8.(0分) 【SN:49690】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Many patients insist on having watches with them in hospital, _____ they have no schedules to keep.
A、even though
B、as if
C、as long as
D、as far as
正确答案:A
9.(0分) 【SN:49694】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Mr. Smith, together with his wife and children, __________ going to the party this weekend.
A、am
B、is
C、are
D、will
正确答案:B
10.(0分) 【SN:49697】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Polar explorers have to be extremely _____ to endure the climate and other hardships.
A、tolerant
B、potential
C、rough
D、tough
正确答案:D
11.(0分) 【SN:49701】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The committee will suggest ways to _____ historically important buildings in the downtown area.
A、preserve
B、reserve
C、deserve
D、observe
正确答案:A
12.(0分) 【SN:49705】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The shoes he wore made his _______ look funny.
A、feet
B、foots
C、hand
D、foot
正确答案:A
13.(0分) 【SN:49709】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
There is a _______of two hours with the 8:30 train.
A、delay
B、delays
C、late
D、later
正确答案:D
14.(0分) 【SN:49713】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
We all believe that it'd be hard for him to __________ extra responsibilities now.
A、. take apart
B、take up
C、take on
D、take back
正确答案:C
15.(0分) 【SN:49717】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Would you mind __________ the computer game in your room?
A、him playing
B、his playing
C、him to play
D、him play
正确答案:B
16.(0分) 【SN:49721】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
. ___ books you borrow from the library should be returned in two weeks’ time.
A、Whatever
B、Which
C、No matter
D、What
正确答案:A
17.(0分) 【SN:49725】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
____ of them knew anything about it, because it was confidential.
A、Some
B、Any
C、No one
D、None
正确答案:D
18.(0分) 【SN:49729】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
_______ a microscope we can see different kinds of things that are unable to be seen by our naked eyes.
A、In terms of
B、In place of
C、By means of
D、By far
正确答案:C
19.(0分) 【SN:49733】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
__________ he says or does won't make me change my mind at all.
A、Whatever
B、However
C、Which
D、How
正确答案:A
20.(0分) 【SN:49737】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
__________ was once regarded as impossible has now become a reality.
A、What
B、That
C、Which
D、As
正确答案:A
21.(0分) 【SN:49742】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
All things__________, the planned trip had to be called off.
A、considered
B、be considered
C、considering
D、having considered
正确答案:A
22.(0分) 【SN:49752】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Do you feel like __________ today?
A、having something eaten
B、having something to eat
C、to have something eaten
D、to have something to eat
正确答案:B
23.(0分) 【SN:49756】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Have you any __________ that you were not there at 9 o'clock last night?
A、statement
B、cause
C、words
D、proof
正确答案:D
24.(0分) 【SN:49759】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
He got a job so that he could be independent __________ his parents.
A、on
B、in
C、of
D、from
正确答案:C
25.(0分) 【SN:49762】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
He told______ a story.
A、am
B、I
C、us
D、he
正确答案:C
26.(0分) 【SN:49767】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Henry is often seen __________ English aloud every morning in the classroom.
A、read
B、reads
C、reading
D、to read
正确答案:D
27.(0分) 【SN:49771】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
I must be off now. It’s time I _______ to school.
A、go
B、went
C、will go
D、am going
正确答案:B
28.(0分) 【SN:49775】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
If light is not completely reflected by the object, some light is said .
A、being absorbed
B、to absorb
C、absorbing
D、to be absorbed
正确答案:D
29.(0分) 【SN:49780】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
In spite of their reputation for sportsmanship, the British          to be spectators rather than players.
A、tends
B、tended
C、tend
D、tending
正确答案:C
30.(0分) 【SN:49784】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
It is reported that the two armies _____ near the borderline again before dawn.
A、clashed
B、crushed
C、crashed
D、flashed
正确答案:A
31.(0分) 【SN:49787】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Jackson went to work ______ his illness.
A、besides
B、even though
C、in spite of
D、although
正确答案:C
32.(0分) 【SN:49791】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Let's start working on the project,__________?
A、shall we
B、will we
C、don't we
D、aren't we
正确答案:A
33.(0分) 【SN:49795】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Not        , many laws of nature actually exist.
A、having discovered
B、to be discovered
C、having be discovered
D、having been discovered
正确答案:D
34.(0分) 【SN:49799】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Only recently there __________ to deal with the environmental problems.
A、something has done
B、has something done
C、has something been done
D、something has been done
正确答案:C
35.(0分) 【SN:49803】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Quite often after dinner, they( )music in a pub and( )home about midnight.
A、are playing…are going
B、will play… are going
C、play…go
D、played...went
正确答案:C
36.(0分) 【SN:49807】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Since there isn't much time left, you can just tell us about it__________.
A、. in detail
B、in short
C、in all
D、in brief
正确答案:D
37.(0分) 【SN:49811】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Teacher told Tom ____ late for school.
A、not to
B、not be
C、not to be
D、did not be
正确答案:C
38.(0分) 【SN:49815】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The article ____ more attention to the problem of cultural interference in foreign language teaching and learning.
A、appeals to
B、calls for
C、applies for
D、allows for
正确答案:B
39.(0分) 【SN:49820】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The girl _________ is my friend.
A、red
B、in red
C、in red clothes
D、b and c
正确答案:C
40.(0分) 【SN:49826】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The monitor __________ the examination papers to the class for his teacher.
A、delivered
B、distributed
C、reported
D、presented
正确答案:B
41.(0分) 【SN:49831】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The professor prepares his lectures carefully before trying to carry ___ in his class.
A、it out
B、out it
C、them out
D、out them
正确答案:C
42.(0分) 【SN:49837】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The Vatican City is a tiny         state within the great city of Rome.
A、dependent
B、independent
C、dependable
D、depend
正确答案:B
43.(0分) 【SN:49842】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The World Trade Center is higher than ______ I have ever seen during my visit.
A、any building
B、any other building
C、all the building
D、all of buildings
正确答案:B
44.(0分) 【SN:49846】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
There was a large crowd in the square __________ against the war.
A、protecting
B、protesting
C、preventing
D、promoting
正确答案:B
45.(0分) 【SN:49850】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
This restaurant always _______ delicious dishes.
A、gives
B、offers
C、have
D、serves
正确答案:D
46.(0分) 【SN:49854】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Tom ought not to ________ me your secret, but he meant no harm.
A、have told
B、tell
C、be telling
D、having told
正确答案:B
47.(0分) 【SN:49859】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
We are looking forward ____ each other next week.
A、to see,
B、to seeing
C、seeing
D、see
正确答案:B
48.(0分) 【SN:49863】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
We soon _____ the place where we often meet.
A、arrived at
B、got
C、came
D、returned
正确答案:A
49.(0分) 【SN:49870】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
When( )to a very high temperature, some solids will change into gases.
A、it is heated
B、are heated
C、heated
D、heating
正确答案:C
阅读理解(共5题,共0分)
50.(0分) 【SN:49899】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
    After a busy day of work and play, the body needs to rest. Sleep is necessary for good health. During this time, the body recovers from the activities of the previous day. The rest that you get while sleeping enables your body to prepare itself for the next day.
    There are four levels of sleep, each being a little deeper than the one before. As you sleep, your muscles relax little by little. Your heart beats more slowly, and your brain slows down. After you reach the fourth level, your body shifts back and forth from one level of sleep to the other.
    Although your mind slows down, from time to time you will dream. Scientists who study sleep state that when dreaming occurs, your eyeballs begin to move more quickly (although your eyelids are closed). This stage of sleep is called REM, which stands for rapid eye movement.
    If you have trouble falling asleep, some people recommend breathing very slowly and very deeply. Other people believe that drinking warm milk will help make you drowsy. There is also an old suggestion that counting sheep will put you to sleep!


1、A good title for this passage is_____.
A、Sleep
B、Good Health
C、Dreams
D、Work and Rest


2、The word “drowsy” in the last paragraph means____.
A、sick
B、stand up
C、asleep
D、a little sleepy


3、This passage suggests that not getting enough sleep might make you____.
A、dream more often
B、have poor health
C、nervous
D、breathe quickly


4、During REM,_____.
A、 your eyes move quickly
B、you dream
C、you are restless
D、both A and B


5、The average number of hours of sleep that an adult needs is _____.
A、approximately six hours
B、around ten hours
C、about eight hours
D、not stated here

51.(0分) 【SN:49900】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
    Obviously television has both advantages and disadvantages.
    In the first place, television is not only a convenient source of entertainment, but also a comparatively cheap one. With a TV set in the family people don’t have to pay for expensive seats at the theatre, the cinema, or the opera. All they have to do is to push a button or turn a knob, and they can see plays, films, operas and shows of every kind. Some people, however, think that this is where the danger lies. The television viewers need do nothing. He does not even have use his legs if he has a remote control. He makes no choice and exercises, no judgment. He is completely passive and has everything presented to him without any effort on his part.
    Television, it is often said, keeps one informed about current events and the latest developments in science and politics. The most distant countries and the strangest customs are brought right into one’s sitting room. It could be argued that the radio performs this service as well; but on television everything is much more living, much more real. Yet here again there is a danger. The television screen itself has a terrible, almost physical charm for us. We get so used to looking at the movements on it, so dependent on its pictures, that it begins to control our lives. People are often heard to say that their television sets have broken down and that they have suddenly found that they have far more time to do things and that they have actually begun to talk to each other again. It makes one think, doesn’t it?
    There are many other arguments for and against television. We must realize that television itself is neither good nor bad. It is the uses that it is put to that determine its value to society.


1、What is the major function of paragraph 1?
A、To arouse the reader’s concern
B、To introduce the theme of the whole passage
C、To summarize the whole passage
D、To state the primary uses of TV


2、Television, as a source of entertainment, is____.
A、not very convenient
B、very expensive
C、quite dangerous
D、relatively cheap


3、Why are some people against TV?
A、Because TV programs are not interesting
B、Because TV viewers are totally passive
C、Because TV prices are very high.
D、Because TV has both advantages and disadvantages


4、One of the most obvious advantages of TV is that____.
A、it keeps us informed
B、it is very cheap
C、it enables us to have a rest
D、it controls our lives


5、According to the passage, whether TV is good or not depends on____.
A、its quality
B、people’s attitude towards it
C、how we use it
D、when we use it

52.(0分) 【SN:49901】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
    Too often young people get themselves employed quite by accident, not knowing what lies in the way of opportunity for promotion, happiness and security. As a result, they are employed doing jobs that afford them little or no satisfaction. Our school leavers face so much competition that they seldom care what they do as long as they can earn a living. Some stay long at a job and learn to like it; others quit from one to another looking for something to suit them. The young graduates who leave the university look for jobs that offer a salary up to their expectation.
    Very few go out into the world knowing exactly what they want and realizing their own abilities. The reason behind all this confusion is that there never has been a proper vocational guidance in our educational institution. Nearly all grope (摸索) in the dark and their chief concern when they look for a job is to ask what salary is like. They never bother to think whether they are suited for the job or, even more important, whether the job suits them. Having a job is more than merely providing yourself and your dependants with daily bread and some money for leisure and entertainment. It sets a pattern of life and, in many ways, determines social status in life, selection of friends, leisure and interest.
    n choosing a career you should first consider the type of work which will suit your interest. Nothing is more pathetic than taking on a job in which you have no interest, for it will not only discourage your desire to succeed in life but also ruin your talents and ultimately make you an emotional wreck (受到严重伤害的人) and a bitter person.


1、The reason why some people are unlikely to succeed in life is that they

A、have ruined their talents
B、have taken on an unsuitable job
C、think of nothing but their salary
D、are not aware of their own potential


2、The difficulty in choosing a suitable job lies mainly in that_____.
A、much competition has to be faced
B、many employees have no working experience
C、the young people only care about how much they can earn
D、schools fail to offer students appropriate vocational guidance


3、Which of the following statements is most important according to the passage?
A、Your job must suit your interest.
B、Your job must set a pattern of life.
C、Your job must offer you a high salary.
D、Your job must not ruin your talents.


4、The best title for this passage would be____.
A、What Can A Good Job Offer
B、Earning A Living
C、Correct Attitude On Job-hunting
D、How To Choose A Job


5、The word “pathetic” in Paragraph 3 most probably means____.
A、splendid
B、miserable
C、disgusted
D、touching

53.(0分) 【SN:49911】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
    Looking back on my childhood, I am convinced that naturalists are born and not made. Although we were brought up in the same way, my brothers and sisters soon abandoned their pressed (紧抱的) flowers and insects. Unlike them, I had no ear for music and languages. I was not an early reader and I could not do mental arithmetic.
    Before World War I we spent our summer holidays in Hungary. I have only the dim memory of the house we lived in, of my room and my toys. Nor do I recall clearly the large family of grandparents, aunts, uncles and cousins who gathered next door. But I do have a crystal-clear memory of the dogs, the farm animals, the local birds and, above all, the insects.
    I am a naturalist, not a scientist. I have a strong love of the natural world, and my enthusiasm has led me into varied investigations. I love discussing my favorite topics and enjoy burning the midnight oil while reading about other people’s observations and discoveries. Then something happens that brings these observations together in my conscious mind. Suddenly you fancy you see the answer to the riddle (谜), because it all seems to fit together. This has resulted in my publishing 300 papers and books, which some might honor with the title of scientific research.
    But curiosity, a keen eye, a good memory and enjoyment of the animal and plant world do not make a scientist; one of the outstanding and essential qualities required is self-discipline, a quality I lack. A scientist, up to a point, can be made. A naturalist is born. If you can combine the two, you get the best of both worlds.


1、According to the author, a born naturalist should first of all be _____.
A、self-disciplined
B、full of enthusiasm
C、full of ambition
D、knowledgeable


2、The first paragraph tells us that the author _____.
A、was interested in flowers and insects in his childhood
B、lost his hearing when he was a child
C、didn’t like his brothers and sisters
D、was born to a naturalist’s family


3、The author says that he is a naturalist rather than a scientist probably because he thinks he _____.
A、just reads about other people’s observations and discoveries
B、comes up with solutions in most natural way
C、has a great deal of trouble doing mental arithmetic
D、lacks some of the qualities required of a scientist


4、The author can’t remember his relatives clearly because _____.
A、he was fully occupied with observing nature
B、he didn’t live very long with them
C、the family was extremely large
D、he was too young when he lived with them


5、Which of the following statements is true?
A、The author believes that a born naturalist cannot be a scientist.
B、The author’s brothers and sisters were good at music and languages.
C、The author read a lot of books about the natural world and the oil industry.
D、The author spent a lot of time working on riddles.

54.(0分) 【SN:49912】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
    Studies in advanced economies show, as one would expect, that for every 1,000 pounds increase in income there is, indeed, an increased sense of well-being (幸福)---but only for the poorest fifth of the population. Beyond that, there is almost no increase in people’s satisfaction with their lives as income levels increase. In Australia, there is a slightly closer relation between level of income and well-being, but in the US and England there is only an unimportant and irregular relationship. The rich are no happier than the middle classes and the upper middle class is no happier than the lower middle class. Beyond poverty or near-poverty levels of income, if money buys happiness, it buys very little and often it buys none at all.
    This is strange because market economists report that the purpose of the market is to maximize the satisfaction of human wants. But they measure that satisfaction, called “utility”, in a circular manner: satisfaction with something is revealed by the very fact that it was bought.
    Yet studies show that the things that contribute most to a sense of well-being cannot be bought, such as a good family life, friendship, work satisfaction, and satisfaction with the uses of one’s leisure. There is little relation between these things and people’s incomes. For many people security of income actually contribute more to measured well-being than does level of income.
    Most people believe that if they had 25 percent more income they would be much more satisfied with their lives, but those whose incomes are now at that higher level are not more satisfied with their lives. Changes in income do briefly influence our sense of well-being, but even the happiness that comes with an increase in income does not last long.


1、According to the author, people from ____ would feel happier if there is an income increase.
A、upper middle class
B、lower working class
C、lower middle class
D、upper rich class


2、The author implies, but does not directly say, that market economists would NOT agree with one of the following suggestions. Which one?
A、Income increase cannot bring about sense of happiness.
B、Happiness can be bought in a certain sense.
C、Satisfaction of human demands can be met through purchases of goods.
D、Markets can provide people with satisfaction and happiness.


3、According to the passage, all of the following contribute more to the sense of happiness EXCEPT ____.
A、work satisfaction
B、work satisfaction
C、level of income
D、good family life


4、It can be inferred from the passage that in the author’s opinion, sense of happiness is all of the following EXCEPT that ______.
A、it can vary from one social class to another
B、it always changes with the increase in income
C、it is related to many factors
D、it cannot be increased easily


5、What kind of relationship is the passage mainly discussing about?
A、Income increase and sense of happiness
B、Poverty and happiness
C、Income and satisfaction
D、Income increase and social classes

完形填空(共1题,共0分)
55.(0分) 【SN:50451】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
    Last week Judy Summers, a colleague of Xiaoyan’s, got married. Xiaoyan was invited    1     the wedding, and she was interested to see how different it was     2      weddings in China. It was a traditional wedding, and it took place in a church rather     3      in a register office. Xiaoyan went there at about 3 o’clock     4      wait for the bride with everyone else. The groom, Richard Glenn, was already there with his brother,     5      was the best man. The best man helps the groom and carries the wedding ring    6      the groom puts it on the finger of the bride. After a    7      Judy arrived with her father and with two little girls, who were her bridesmaids. She was dressed     8      a long white dress. After the ceremony a photographer    9      several photographs, and then everyone went off to the reception in a hotel. At the hotel they     10      a long meal, then there was music and dancing until the early morning — by that time the bride and groom had left the party to go away on their honeymoon.
1、  A. in  B. to  C. by  D. off

2、  A. from  B. of  C. to  D. too

3、  A. then  B. than  C. away  D. that

4、  A. and  B. so  C. to  D. into

5、  A. who  B. whom  C. that  D. whose

6、  A. so  B. until  C. after  D. in

7、  A. time  B. hour  C. while  D. minute

8、  A. on  B. in  C. up  D. to

9、  A. did  B. made  C. took  D. do

10、  A. had  B. have  C. ate  D. take
英译中(共5题,共0分)
56.(0分) 【SN:49699】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
The atmosphere is usually very friendly, and the teachers have now accepted the idea that the important thing is to make the children happy and interested.

正确答案:气氛通常非常友好,老师们也接受了这个观念,即重要的是让学生们感到快乐和有兴趣。
57.(0分) 【SN:49745】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
But, the unintelligent child keeps more to himself and his own dream-world; he seems to have a wall between him and life in general.

正确答案:但是,一个不聪明的孩子更加封闭,沉迷于自己的梦中世界;在他和周围的生活之间似乎有堵墙。
58.(0分) 【SN:49764】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
He was eating instant noodles from a plastic box, using a throwaway plastic fork. His glasses were a little dirty, clothes were rather untidy and his hair needed to be brushed. Everything about him suggested him a young undergraduate not a millionaire.

正确答案:他正用一次性塑料叉子吃着塑料饭盒里的方便面。他的眼镜有点脏,衣装和头发有些凌乱。他的样子好像是个年轻的大学生而不是百万富翁。
59.(0分) 【SN:49777】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
In Chinese and in English literature, a phrase like "he went pale and begin to tremble" suggests that the man is either very afraid or he has just got a very big shock. 得 分 评卷人

正确答案:在中国和英国文学当中,这样的短语比如“他脸色苍白,浑身颤抖”表示他很害怕或者感到非常吃惊。
60.(0分) 【SN:49857】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
Used to TV shows, where everything is quick and interesting, children do not have the patience to read an article without pictures; to read a book that requires thinking; to listen to a teacher who doesn't do funny things like the people on children's pro

正确答案:孩子们适应了电视节目,在那里面,一切都是迅速和有趣的,他们没有耐心读没有图片的文章,也没有耐心读需要自己思考的图书,也没有耐心聆听老师,因为老师不能像儿童节目里的人物一样做一些滑稽的事情。
中译英(共5题,共0分)
61.(0分) 【SN:49882】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
比尔盖茨喜欢在业余时间读书和听音乐。

正确答案:Bill Gates likes reading and listening to the music in his spare time.
62.(0分) 【SN:49884】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
尽管有许多困难,我们仍然决心执行我们的计划。

正确答案:Although there are a lot of difficulties, we are still determined to carry out our plan.
63.(0分) 【SN:49888】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
他花了很长时间从家走到了办公室。

正确答案:It took him long time to walk from his house to office.
64.(0分) 【SN:49890】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
同意这项建议的请举手。

正确答案:Please raise your hands whoever agree on this suggestion.
65.(0分) 【SN:49894】 【难度:0.5】 【状态: 已发布 】
无论多忙,你都应该抽时间看望父母。

正确答案:No matter how busy you are, you should spend some time visiting your parents.
奥鹏作业答案,奥鹏在线作业答案
您需要登录后才可以回帖 登录 | 会员注册

本版积分规则

投诉建议
 
 
客服一
客服二
客服三
客服四
点这里给我发消息
点这里给我发消息
谋学网奥鹏同学群2
微信客服扫一扫
快速回复 返回顶部 返回列表